123 Flash Menu By Dreamingsoft

•      İl Müftümüz Sönmezoğlu KANDıra Kaymaz Erikli Köyü�nde Programa Katıldı
      Haberler || Müftülük Haberleri
       İl Müftümüz Sönmezoğlu KANDıra Kaymaz Erikli Köyü�nde Programa Katıldı

Kocaeli İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu Kandıra'ya bağlı Kaymaz Erikli Köyünde düzenlenen geleneksel "Ahde Vefa Programı"na katıldı. İl Müftümüz Sönmezoğlu burada yaptığı konuşmada, içinde bulunduğumuz mübarek üç aylardan ve Mirac Kandili'nden bahsetti. Ayrıca birlik beraberliğin önemini belirterek, mevlid programını tertipleyenleri tebrik etti.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen programda Ankara Kocatepe Camii İmam-Hatibi İsmail Coşar, Kandıra Şefik Camii İmam-Hatibi Ercan Rüzgar, Kandıra Merkez Camii İmam-Hatibi Ali Sarıkaya ve emekli Müezzin-Kayyım Nuri Sarı Kur'an-ı Kerim, mevlid-i şerif, ilahi ve kaside okudular. Kaymaz Erikli Köyü'nün Ahde Vefa Programı İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu'nun yaptığı dua ile sona erdi. Yoğun katılımın olduğu program sonunda davetlilere yemek ikramı yapıldı.

[ 07 Temmuz 2010 15:17 | Okunma : 2740 ]

2008 - 2014 © Kocaeli İl Müftülüğü Şahabettin Bilgisu Caddesi No:51 41100 KOCAELİ Telefon: 0.262.322 34 71 Faks: 0.262.321 17 17